Tjänster

Övriga tjänster

Golvslipning är bara en av våra många specialiteter inom bygg och hantverk. Här är de övriga tjänster som vi kan hjälpa dig med.

golv

Golvläggning

Vi lägger alla typer golv. Trä, laminat, plastmattor med mera. Vi har utfört en stor mängd golvläggningar åt såväl privatpersoner, företag och organisationer. Inget uppdrag är oss främmande när det handlar om golv – kontakta oss så får vi se vad vi kan göra.

Låt oss ta hand om ditt golv – ett suveränt sätt att skapa trivsel och höja värdet på en bostad.

Målning

Bland våra kompetenser märks även måleri. Vi utför alla typer av måleriarbeten, såväl utvändigt som invändigt. Reparationsmålningar, ny- och ombyggnadsmålningar, inredningsdetaljer, vi målar allt. Noggrannhet och en stor känsla för detaljer är centrala i vårt arbete.. När vi målar är alltid grundarbete, med skrapning, spackling och slipning, i fokus. Slarvar man med grunderna så blir det inte ett bra resultat. Vi använder dessutom alltid miljövänliga färger och återvinningsbara produkter i så hög utsträckning som möjligt.

Tak och fasad

Vi kan även utföra ett brett utbud av takarbeten. Våra takmontörer är utbildade och erfarna yrkesutövare med gedigna kunskaper om alla tak- och fasadtyper. När det handlar om tak och fasader finns det inga genvägar – vi gör alltid en ordentlig besiktning och ett gediget grundarbete. Detta är ett måste för att det färdiga resultatet måste hålla för väder, vind och alla de påverkansfaktorer som sliter på ett hus. Säkerheten är alltid i fokus för oss. Behöver du nya hängrännor eller några andra säkerhetsprodukter för ditt tak? Våra takexperter kan se över ditt tak och se vad som behövs.

Välkommen att kontakta oss återkommer vi så snart som möjligt med offertförfrågan eller mer information.

Snyggare golv – utan att köpa nytt!